Onze Samenwerking met DHL

Bij Weening Logistics zijn we trots op onze langdurige en succesvolle samenwerking met DHL. Als familiebedrijf zijn we in 2009 begonnen met een samenwerking met het toenmalige Selektvracht. In die tijd verwerkten we maximaal 400-500 pakketten per dag, waarbij alles nog handmatig werd gedaan met papieren laadlijsten en koeriers die in hun eigen personenauto’s pakketten afleverden.

Evolutie naar Professionaliteit

In 2014 werd Selektvracht overgenomen door DHL Parcel. Sinds deze overname is er veel veranderd en verbeterd. De introductie van geavanceerde PDA’s, verbeterde software, en een sterke focus op Safety and Compliance hebben onze operaties aanzienlijk geprofessionaliseerd.

Groei tijdens de Coronapandemie

De uitbraak van corona in 2020 bracht grote veranderingen met zich mee. Tijdens de eerste lockdown steeg het aantal zendingen op onze CityHub van maximaal 4.000 naar 8.000 zendingen per dag. Het gemak van online winkelen werd door bijna iedere Nederlander ontdekt en zelfs na de pandemie is deze trend doorgegaan. In het afgelopen jaar hebben we meer dan 2 miljoen zendingen verwerkt op onze CityHub. Dit maakt ons een van de vele CityHubs van DHL in Nederland, die in totaal ongeveer 130 locaties telt.

Innovatie en Duurzaamheid

DHL blijft constant verbeteren op alle gebieden, met een sterke focus op kwaliteit. Door investeringen in vergroening van de bestelbussen (elektrisch en HVO100), en de bouw van duurzame CityHubsXL met BREEAM-certificaten door het hele land, trekt DHL steeds meer klanten aan en is het bedrijf op weg om marktleider te worden.

Onze Waarde als Partner

Onze langdurige samenwerking met DHL toont aan dat Weening Logistics de juiste partner is voor langdurige samenwerkingen. Als familiebedrijf bieden wij de beste kwaliteit en zijn we toegewijd aan continue verbetering en klanttevredenheid.

Onze Waarde als Partner

Onze langdurige samenwerking met DHL toont aan dat Weening Logistics de juiste partner is voor langdurige samenwerkingen. Als familiebedrijf bieden wij de beste kwaliteit en zijn we toegewijd aan continue verbetering en klanttevredenheid.

Waarom Kiezen voor Weening Logistics?

  • Betrouwbaarheid: Meer dan een decennium aan ervaring en samenwerking met DHL.
  • Kwaliteit: Geavanceerde technologie en sterke focus op Safety and Compliance.
  • Duurzaamheid: Milieuvriendelijke voertuigen en duurzame faciliteiten.
  • Flexibiliteit: In staat om snel te reageren op veranderingen in de markt en klantbehoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Weening Logistics uw logistieke partner kan worden. Samen zorgen we voor efficiënte, betrouwbare en duurzame logistieke oplossingen.