Duurzaam Transport bij Weening Logistics

Bij Weening Logistics zijn we toegewijd aan duurzaamheid en werken we continu aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Wij geloven dat milieuvriendelijk transport niet alleen goed is voor de planeet, maar ook bijdraagt aan een betere toekomst voor iedereen. 

Milieuvriendelijke Voertuigen

Onze vloot bestaat uit moderne Euro6 bestelbussen en elektrische voertuigen. Deze voertuigen stoten aanzienlijk minder schadelijke stoffen uit dan oudere modellen, waardoor we bijdragen aan schonere lucht en een gezondere omgeving.

Gebruik van HVO100 Brandstof

We maken gebruik van HVO100, een duurzame brandstof gemaakt van hernieuwbare bronnen zoals plantaardige oliën en afvalvetten. HVO100 helpt ons om de CO2-uitstoot met wel 90% te verminderen in vergelijking met traditionele diesel.

Efficiënte Routeplanning

Door gebruik te maken van geavanceerde routeplanningsoftware, optimaliseren we onze bezorgroutes om het aantal gereden kilometers te minimaliseren. Dit vermindert niet alleen de brandstofconsumptie, maar zorgt er ook voor dat onze klanten hun pakketten sneller ontvangen.

Innovatieve Logistieke Oplossingen

We implementeren voortdurend innovatieve oplossingen om onze logistieke processen efficiënter en duurzamer te maken. Dit omvat het gebruik van slimme technologieën voor het monitoren van onze vloot en het verbeteren van de brandstofefficiëntie.

Partnerschappen voor Duurzaamheid

We werken samen met partners die onze visie voor duurzaamheid delen, zoals DHL eCommerce. Samen streven we naar groene oplossingen en initiatieven die bijdragen aan een duurzamere logistieke sector.

Uw Duurzame Partner

Door te kiezen voor Weening Logistics als uw logistieke partner, draagt u bij aan een groenere wereld. Of het nu gaat om nationale of internationale verzendingen, wij zorgen ervoor dat uw transportbehoeften worden vervuld op een manier die het milieu respecteert.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw duurzame transportdoelen. Samen kunnen we een verschil maken.