Nationale en Internationale Zendingen bij Weening Logistics

Bij Weening Logistics versturen we pakketten naar (bijna) alle landen via DHL eCommerce tegen voordelige tarieven. Zowel webshops als particulieren kunnen profiteren van onze diensten. Zo genieten uw klanten van de voordelen van een groot internationaal bedrijf en ervaren ze tegelijkertijd de inzet en service van een familiebedrijf.

Voordelige Tarieven

Onze samenwerking met DHL eCommerce stelt ons in staat om u voordelige verzendtarieven te bieden. Tarieven kunnen eenvoudig opgevraagd worden, waarna we een telefonisch gesprek of een afspraak op locatie inplannen om de details te bespreken.

Inleveren van Pakketten

Pakketten kunnen dagelijks tot 18:30 bij ons pand in Vijfhuizen worden ingeleverd. Daarnaast bieden we de optie om pakketten later in te leveren, zodat webshops tot zo laat mogelijk kunnen verkopen en deze verkopen de volgende werkdag bij hun klanten in huis zijn.

Ophaalservice

 Wij bieden ook de optie om pakketten dagelijks of wekelijks bij u op te halen. Dit maakt het verzendproces nog makkelijker en efficiënter voor zowel webshops als particulieren.

Kies voor Weening Logistics voor al uw nationale en internationale zendingen en ervaar de combinatie van grootbedrijfstarieven en de service van een familiebedrijf.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om tarieven op te vragen.
Dit kan via 085-0605989 ( ook via WhatsApp ), via onderstaand contact formulier of via contact@weeninglogistics.com

Internationaal/webshop
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Voornaam & Achternaam
Indien van toepassing.
Om wat voor soort zending(en) gaat het?
Geselecteerd aantal zendingen: 0
Probeer hier een schatting te geven van het aantal gemiddeld wekelijkse zendingen.
Vul hier zo veel informatie in over de zendingen en wensen die u heeft.