Nationale en Internationale Webshop Zendingen bij Weening Logistics

Bij Weening Logistics richten we ons op webshops die meerdere zendingen per dag of week versturen. We bieden een complete oplossing voor al uw verzendbehoeften, zowel nationaal als internationaal. Met onze samenwerking met DHL eCommerce en onze milieuvriendelijke vloot zorgen we voor voordelige tarieven en betrouwbare leveringen.

Voordelige Tarieven

Onze jarenlange samenwerking met DHL eCommerce stelt ons in staat om u voordelige verzendtarieven te bieden. U kunt eenvoudig tarieven opvragen, waarna we een telefonisch gesprek of een afspraak op locatie inplannen om de details te bespreken.

Inleveren van Pakketten

Pakketten kunnen dagelijks tot 18:30 bij ons pand in Vijfhuizen worden ingeleverd. We bieden ook de optie om pakketten later in te leveren, zodat uw webshops tot zo laat mogelijk kunnen verkopen. Dit zorgt ervoor dat uw klanten hun aankopen de volgende werkdag in huis hebben.

Ophaalservice

Wij bieden de optie om pakketten dagelijks of wekelijks bij u op te halen, wat het verzendproces nog makkelijker en efficiënter maakt voor webshops.

API Koppeling voor Webshops

Onze dienst omvat een API-koppeling met populaire platforms zoals Bol.com, Amazon en Shopify etc. Hiermee worden alle adresgegevens van uw klanten automatisch ingevoerd in ons online portaal, waar u moeiteloos verzendlabels kunt afdrukken.

Milieuvriendelijke Vloot

We gebruiken Euro6 en elektrische voertuigen, evenals HVO100 brandstof, om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit sluit aan bij de groeiende vraag naar duurzame bedrijfspraktijken en kan bijdragen aan een positief imago van uw webshop.

Waarom Kiezen voor Weening Logistics?

Webshop-eigenaren vinden het belangrijk om betrouwbare, snelle en kostenefficiënte verzendoplossingen te hebben. Onze diensten bieden flexibiliteit, efficiëntie en duurzaamheid, wat helpt om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen en uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Weening Logistics uw logistieke partner kan worden en uw verzendprocessen kan verbeteren.

Internationaal/webshop
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Voornaam & Achternaam
Indien van toepassing.
Om wat voor soort zending(en) gaat het?
Geselecteerd aantal zendingen: 0
Probeer hier een schatting te geven van het aantal gemiddeld wekelijkse zendingen.
Vul hier zo veel informatie in over de zendingen en wensen die u heeft.